Apartmaji in prenočišča v Sloveniji in na Hrvaškem

Apartmaji in prenočišča Slovenija in Hrvaška

Na spletni strani bomo objavljali apartmaje in prenočišča na področju Slovenije in Hrvaške. Načrtujemo, da bo do 1. maja 2010 na naši spletni strani vpisanih vsaj 200 apartmajev in prenočišč. Aparmaji in prenočišča bodo urejeni po krajevnih kategorijah, tako da bo apartmaje in prenočišča zelo lahko najti.

Vse lastnike apartmajev in prenočišč, ki bi želeli da so objavljeni na spletni strani Apartmaji Slovenija in Hrvaška, prosimo da nas kontaktirajo na email naslov apartmaji.slovenija@gmail.com. Prepričani smo, da vam bo naša spletna stran pripeljala veliko novih gostov. Za objavo rabimo kratek opis, kontaktne podatke in tri slike.

Slovenija in Hrvaška ima veliko znanih in malo manj znanih trustičnih točk. Če nimate ideje kam iti na dopust, daljši ali krajši izlet, boste na naši spletni strani zagotovo našli idejo.

2 Responses to “Apartmaji in prenočišča v Sloveniji in na Hrvaškem”

 • PATRICIJA:

  Pozdravljeni!
  Zanimam se za hišo ali apartma v najem v mesecu maju, čas bivanja 7 dni.
  4 odrasle osebe in 4 otroci. Po možnosti z dvoriščem in ločenimi sobami. Nekje na primorskem v bližini morja.
  Hvala

 • admin:

  Pozdravljena Patricija,

  Predlagamo vam, da je najbolje, da si ogledate spletno stran http://www.apartmajidirekt.si Tukaj boste našli apartmaje in prenočišča po vsej Sloveniji, prav tako pa tudi kontakt direktno od lastnika apartmaja, tako da se boste z njim dogovorili o vaši nastanitvi in, da ni vmes nobenih posrednikov, ki bi vam dodatno zaračunavali.

  Lep pozdrav,
  Apartmaji Direkt.si

Leave a Reply

Uporabno