Kje so najboljši apartmaji Hrvaška?

Apartmaji Hrvaška

To je kar pogosto vprašanje, ali pa vsaj podobno tistim, ko se ljudje sprašujejo, kam bi šli na dopust in, da bi bili tisti apartmaji Hrvaška, najboljši. Ugotoviti, kateri apartmaji pa so najboljši pa je težko, in je tudi odvisno od samega tipa človeka, ki išče apartma in pa sama kvaliteta opreme apartmaja.

Lahko da bo apartma čisto preprost, spalnica, kopalnica/wc, skupna kuhinja in jedilnica. Takšen apartma je lahko najboljši, lahko pa tudi najslabši. Oprema ali pohištvo, je lahko staro in obrabljeno, vendar če še vedno služi svojemu namenu potem so lahko tudi takšni apartmaji Hrvaška “najboljši” za nekoga.

Lahko pa da je oprema skupaj s pohištvom od najprestižnejših izdelovalcev, vendar se takšna oprema na morju še hitreje obrabi, predvsem zaradi soli, ki jo prinesemo v apartma.

Druga stvar je čistoča. Apartmaji Hrvaška dajo čez kar nekaj ljudi, ljudje pa smo si različni. Eni skrbimo za higijeno in čistočo, drugi ljudje pa ne. Da pa je apartma urejen  pa morajo za to v končni fazi poskrbeti lastniki. Oprati treba tla, police, jedilni pribor (če ga apartma ima), zamenjati in oprati rjuhe, zavese, tepihe itd… To vzame kar nekaj časa in dela, nekateri lastniki apartmajev pa so malce leni na tem področju, zato pa so tudi apartmaji slabši. Ljudje lahko s sabo prinesejo tudi razne žuželke, ki niso prav zaželjene, samo za primer; bolhe, uši… Vendar v večini primerov to ni problem.

Lahko se tudi zgodi, da so turisti ki najamejo apartma bolj mladi ter neumni in počnejo razne vragolije. Iz izkušenj lahko povemo, da smo že naleteli na polomljeno pohištvo, prostori so smrdeli po tobačnih izdelkih in raznimi ostalimi substancami.

Idealni apartmaji Hrvaška bi za nas bili takšni; Mora imeti ločene spalnice za pare in otroke, za pare je zaželjena večja postelja, za otroke pa ločene postelje oziroma pogradi. Mora imeti tudi kopalnico s tušem ter WC, lahko sta v ločenih prostorih ali pa skupaj. Apartma mora imeti tudi kuhinjo in pa jedilnico z dovolj veliko mizo. Kuhinja mora imeti štedilnik, dovolj velik hladilnik za hrano in pijačo, katere bomo popili ogromno in po možnosti tudi zmrzovalnik (za sladoled in eskimčke za hladilno torbo). Zaželjeno, ni pa nujno je, da ima apartma večji prostor oziroma dnevno sobo, kjer se lahko družimo v primeru slabega vremena, za večere, pa če ne hodimo ven, pa je zaželjena tudi terasa kjer lahko uživamo ob dobri knjigi, igramo karte ipd.

Ostala zaželjena, ne pa nujna oprema so tudi TV, radio in možnost dostopa do interneta. Potem pa je tu še razgled. Če je vaš namen uživati na plažah in v okolici, apartmaji Hrvaška ne potrebujejo odličnega razgleda, če pa radi opazujete sončne vzhode in zahode iz udobja apartmaja, pa je potem razgled in usmerjenost apartmaja za vas kar pomembna.

Comments are closed.

Uporabno